Diverse krantenartikelen

Verslag juli tentoonstelling 2010
Verslag Midzomerfeest 2010
'Concert Camenae 2009
Krantenartikel  Internationaal Kunstweekend 2008

Verslag van de juli tentoonstelling, 2010

De maand juli 2010 is inmiddels geëindigd en dus ook onze tweeledige tentoonstelling.
Over de hele maand hebben ruim 600 mensen de tentoonstellingen bezocht.
Dit is iets minder dan vorig jaar, maar dat is te wijten aan het erg warme weer in het begin van de maand. Bijzonder was het optreden van Les Voix Perdues, die op 17 juli een klankrijk optreden ten gehore brachten.

Verslag van het Midzomer/ dorpsfeest 2010

Op zaterdag startte het feest al heel vroeg.
Bij de snuffelmarkt was voor 9.00 uur een flinke rij wachtenden op de opening, maar aan de vele kraampjes werd al goed zaken gedaan.
Een erg mooie uitvoering werd verzorgd door de jeugdgroep van Hava Naquila uit Vogelwaarde. Het maakte het publiek erg enthousiast.
Ondertussen was de boekenmarkt met meer dan 12 duizend exemplaren gestart. Daar was voor ieder wat wils en deze gaat ook nog op zondag verder.
De appeltaart bakwedstrijd was eveneens een groot succes op vele fronten. Er deden 3 kinderen mee, die allen een prijswonnen, te weten: Joëlle van de Ameel, Renee Vereecken en Joeri Dobbelaar.
Vanaf de eerste plaats gingen vervolgens de prijzen naar: Ellie Vrolijk, Marilène Verschueren, D. de Buck, Terneuzen, Anita van Gemst en Angelique Lernout.
Tot slot werd er een mooie besteding gevonden door de appeltaarten te schenken aan de voedselbank.
De taarten worden in onze regio uitgedeeld, zodat de personen, die hiervoor in aanmerking komen eens iets feestelijk wordt voorgezet.
Ondertussen was Sabine de Moor begonnen aan de zandsculptuur, naar verwachting zal zij deze op zondag afronden.
De Dog Company verzorgde een leuke wedstrijd, die ook door de vele honden werd gewaardeerd. De brandweer en de zeskamp waren een succes als vanouds.
Op de zondag wordt een schieting en gaaibollen gehouden en wordt afgesloten met een barbecue(een enkele plaats is nog voorhanden).